De coolste vriendenuitjes om te doen

Vier jullie vriendenuitje in Nederland en zorg voor een geweldige dag met elkaar. Zoeken jullie naar avontuurlijke activiteiten om met elkaar te gaan doen? Of naar een leuk spel om elkaar weer een beetje beter te leren kennen? Vier een verjaardag, jullie jubileum of gewoon het jaarlijkse uitje waarvoor jullie zoeken naar wat bijzonders. Wat de reden ook is, wij zorgen er tijdens de uitjes voor vriendengroepen voor dat het een dag wordt om niet snel meer te vergeten.

lees meer

Vriendenuitje in heel Nederland

Vier vriendenuitjes in Nederland en zorg voor een geweldige dag met elkaar. Zoeken jullie naar avontuurlijke activiteiten om met elkaar te gaan doen? Of naar een leuk spel om elkaar weer een beetje beter te leren kennen? Vier een verjaardag, jullie jubileum of gewoon het jaarlijkse uitje waarvoor jullie zoeken naar wat bijzonders. Wat de reden ook is, wij zorgen er tijdens de uitjes voor vriendengroepen voor dat het een dag wordt om niet snel meer te vergeten.

Dat kan natuurlijk bij ons op locatie, net als op een specifieke plek naar keuze. Dus willen jullie graag naar het strand, naar een stad in Noord-Holland of naar een andere plek? We bepalen in overleg wat de beste locatie is voor het vriendenuitje dat jullie willen organiseren. En willen jullie daarna een borrel of een BBQ laten organiseren? Of juist vooraf alvast wat drinken of zelfs lunchen? Wij kunnen het allemaal verzorgen.

Jullie hebben voor de vriendenuitjes de keuze uit allerlei leuke activiteiten en spellen. Dus houden jullie ervan om het lekker actief en uitdagend te maken? Of moet het vooral een gezellige dag worden? Wij laten zien welke mooie locaties er beschikbaar zijn, wat jullie kunnen gaan doen en hoe dat past in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Beverwijk, Hoorn of een andere plek in de regio.

Vriendenuitjes op locatie

We organiseren de vriendenuitjes op locatie. Dat wil zeggen, we beoordelen vooraf wat er mogelijk is op de plek die jullie daarvoor in gedachten hebben. Dus gaat het om een uitje op het strand? Expeditie Robinson is daar bijvoorbeeld geweldig. Het zorgt ervoor dat jullie echt het idee krijgen met dit legendarische spel mee te doen. En willen jullie aan de andere kant juist de stad in? Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat het mogelijk is om meteen met elkaar te borrelen of de BBQ’en, gewoon in de buurt van de locatie van de andere activiteit(en).

En hebben jullie juist geen idee over de locatie, dus is het aan ons om daarvoor iets te verzinnen? We hebben de vriendenuitjes georganiseerd op allerlei verschillende plekken. We weten wat daarvoor nodig is, kennen de geschikte plekken en hebben de contacten om dit voor jullie te regelen. Zo zorgen wij ervoor dat jullie er geen omkijken naar hebben, als dat is waar de voorkeur naar uitgaat.

Speel geweldige spellen tijdens het team- of vriendenuitje

Benieuwd wat er mogelijk is tijdens de verschillende vriendenuitjes? Jullie kunnen het zo actief en avontuurlijk maken als je zelf wilt. Dus vinden jullie het leuk om zoveel mogelijk te gaan ontdekken? Of is het vooral de bedoeling om samen aan de slag te gaan en elkaar weer een beetje beter te leren kennen? Ontdek de mogelijkheden met bijvoorbeeld deze spellen en activiteiten:

Uiteraard zijn er allerlei andere spellen en activiteiten mogelijk voor de vriendenuitjes. Dus heb je iets anders op het oog, wil je iets combineren of heb je andere vragen? Geef het ons door, dan laten we je graag weten wat er mogelijk is.

Voorbeeld dagprogramma

We begrijpen dat je benieuwd bent hoe het programma van een vriendenuitje eruit kan zien. Dit is daar een voorbeeld van, al kunnen we dat natuurlijk helemaal naar jullie wensen aanpassen:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over de activiteit of het spel

14.00 – 16.00 Vriendenuitje

16.00 – 16.30 Eventuele prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

Vriendenuitje in het hele land: geweldig groeps- of teamuitje

De vriendenuitjes in Noord-Holland organiseren we voor kleinere én grotere groepen. Dus willen jullie met een aantal vrienden een geweldige dag vieren? Of gaat het om een grote groep die we kunnen opdelen in teams? In de beide gevallen zorgen wij ervoor dat het een leuke dag wordt waarbij jullie erop kunnen rekenen dat wij het in goede banen leiden.

Dat doen we voor de vriendenuitjes, net als voor de groepsuitjes, de bedrijfsuitjes en de familie-uitjes die we organiseren. Wij hebben daarmee de ervaring om precies te weten wat er belangrijk is en waar we rekening mee moeten houden. Dat voorkomt dat jullie er omkijken naar hebben, waardoor het een heerlijk ontspannen (of actieve) dag zal worden.

En heb je vragen over vriendenuitjes, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de actieve uitjes

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Volg ons dan via Facebook,  Instagram of LinkedIn!

 

Offerteaanvraag groepsuitjes

  • :