Uitjes in Volendam

Uitjes in Volendam, dit zijn de leukste tips!

Ben je van plan om een uitje in Volendam te plannen? Er valt genoeg te beleven tijdens een dagje weg in Volendam. Voor elke doelgroep zijn er weer speciale uitjes te beleven dus wij maken graag een opsomming van de uitjes.

 

Uitjes in Volendam voor gezinnen met kinderen

Ben je van plan om met de kinderen naar Volendam te komen dan mag een foto in klederdracht niet ontbreken. Vele generaties komen terug naar het dorp om met hun kinderen en kleinkinderen opnieuw op de foto te gaan. Neem je kinderen mee tot een jaar of 10 dan is een kinderspeurtocht enorm leuk om te doen. Door middel van een kaart en youtube video’s moet je de code raden voordat de boef je te pakken heeft.

Heb je wat langer de tijd dan is een boottocht naar Marken een mooie manier om de omgeving te ontdekken.

Uitjes in Volendam voor vrienden en vriendinnen

Elke vrienden en vriendinnengroep heeft wel een jaarlijks uitje. Een dagje weg in Volendam staat bij vele vriendengroepen hoog op de lijst om naar toe te gaan.

Uitjes in Volendam voor heren

Voor de heren is een “carsmash” arrangement een must om te doen. Met je vriendengroep een auto helemaal total loss slaan met hamers, knuppels en andere attributen. Vervolgens een E-chopper tour en afsluitend een BBQ arrangement.

 

Uitje in Volendam als meidenuitje

De meiden hoeven zich ook geen zorgen te maken. Voor jullie is er genoeg te doen. Stap bijvoorbeeld op deze coole E-fatbikes voor een tour door Waterland inclusief een speurtocht met je smartphone. Met onderweg een tussenstop voor een High Tea bij de Theetuin Katwoude. Met als afsluiter een foto in Volendamse kleding!


De leukste bedrijfsuitjes tijdens een bezoek aan Volendam

Voor de zakelijke markt zijn er oneindig veel leuke bedrijfsuitjes in Volendam te doen. Bij Rent & Event zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van leuke bedrijfsuitjes in Volendam en omstreken. We kunnen de markt, de locaties en weten de leukste uitjes te verzorgen. Of dit nu voor een grote groep is van 200 personen, of juist een klein team van 10 collega’s, we helpen jullie graag.

Help de directeur is ontvoerd, een spel met echte acteurs en specifiek gemaakt voor bedrijven. Gemaskerde mannen nemen de directeur mee. strijdt in teams tegen je collega’s en verzamel geld om de baas terug te kopen.

Ontmasker de mol, bekend van het tv programma wie is de mol. Jullie moeten de stad redden. Elk in een eigen team. Wat je alleen niet weet is dat er een mol in jullie team zit die de opdrachten aan het saboteren is. Speel samen om erachter te komen wie dat is voordat jullie alle punten kwijt zijn en verliezen.

Undercover, bekend van de populaire tv serie. Bedoeling van dit uitje is om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Elk team is een andere drugskartel. Zo kun je wapens ruilen voor drugs om extra geld te krijgen. Of juist een ander kartel aanvallen om geld te stelen.

Uitjes in Volendam voor stelletjes

Kom je gezellig met je vriend of vriendin naar Volendam, dan raden wij aan of een fietsarrangement te nemen. Naast het huren van een fiets zit dit arrangement vol met andere leuke stops. Wat dacht je van een foto in klederdracht, de boottocht naar Marken, bezoek aan een oude klompenmakerij op Marken en een kijkje in het kleinste huisje op Marken. En nog een wandeltocht door Marken.

Willen jullie een wat relaxtere manier om de omgeving te zien dan moet je op de E-choppers stappen! Op elektrische scooters door de regio rijden.

Op de hoogte blijven? Volg onze social media

Volg Rent & Event op Facebook, Instagram of LinkedIn en blijf op de hoogte van alle uitjes, kortingen en nieuwste producten.