Bekijk nu alle leukste uitjes in Volendam

Op zoek naar leuke uitjes in Volendam? Wij zetten voor je op een rij wat er allemaal te doen is. Dus kom jij samen met je gezin, je partner of een paar vrienden naar het vissersdorp? Of vier je daar een bijzondere verjaardag, weet de vrijgezel nog van niets of organiseer je een bedrijfsuitje in deze omgeving? Het zijn allemaal geweldige redenen om naar Volendam te komen. Er is van alles te beleven en te ontdekken, zowel met onze arrangementen als de losse uitjes die je er kunt boeken.

lees meer

Leuke uitjes in Volendam

Op zoek naar leuke uitjes in Volendam? Wij zetten voor je op een rij wat er allemaal te doen is. Dus kom jij samen met je gezin, je partner of een paar vrienden naar het vissersdorp? Of vier je daar een bijzondere verjaardag, weet de vrijgezel nog van niets of organiseer je een bedrijfsuitje in deze omgeving? Het zijn allemaal geweldige redenen om naar Volendam te komen. Er is van alles te beleven en te ontdekken, zowel met onze arrangementen als de losse uitjes die je er kunt boeken.

En wandel je tussendoor gewoon lekker door het dorp of ga je naar de haven om te genieten van de levendigheid die je daar altijd vindt? Je zal merken dat het in Volendam heerlijk gemoedelijk is, dat de bewoners er elkaar nog kennen en dat jullie van harte welkom zijn om er een heerlijke tijd te beleven.

Samen speurtochten of gezellig BBQ-en

De leuke uitjes in Volendam zijn er van heel actief tot lekker ontspannend en voor groepen, stellen en zelfs voor individuen. Dus ben je op zoek naar iets actiefs, wil je bijvoorbeeld gaan fietsen of gaan suppen? Het zijn zomaar een paar mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan, terwijl je aan de andere kant ook lekker voor je kunt laten BBQ-en en je bijvoorbeeld naar de Volendam Experience kunt gaan. Met een VR-bril op jouw hoofd reis je mee door de historie, zonder dat je daarbij zelf al te veel van je plek hoeft te komen.

Leuke kinder uitjes in Volendam

En kom je met de kinderen? Waarschijnlijk willen ze het liefst zo snel mogelijk beginnen, om Volendam zelf te gaan verkennen. En dat kan, aan de hand van de speurtochten die er beschikbaar zijn. Ze zijn er speciaal voor kinderen, net als voor het hele gezin en bijvoorbeeld om met vrienden of collega’s te doen. Dus ben je op zoek naar een leuk uitje waar je zelf mee aan de slag kan? Wij laten je zien wat er mogelijk is en stellen graag een geschikt arrangement voor je samen.

Aan het eind van de dag zorgen we voor een gezellige BBQ. Het is de beste manier om de dag af te sluiten en samen de bijzondere ervaringen uit te wisselen. En houd je meer van andere gerechten, maar zoek je wel een manier om samen te eten? We kunnen zowel de koffie met gebak, de lunch als het diner verzorgen en ons daarbij natuurlijk aanpassen aan de specifieke wensen die je hebt.

Ons aanbod leuke uitjes en activiteiten in Volendam

Ben je benieuwd naar de verschillende leuke uitjes en activiteiten in Volendam? Het is natuurlijk het vissersdorp van het water en de bijzondere historie, net als van de geweldige sfeer die het een fijne plaats maakt om naartoe te gaan. Binnen de uitjes heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

Uitjes en complete arrangementen

Zoek je naar losse uitjes in Volendam of wil je liever een compleet arrangement laten samenstellen? Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je een geweldige dag tegemoet kunt zien. Dus wandel je graag zelf door het dorp en boek je vervolgens een van de leuke uitjes? Of laat jij je een weekend lang verrassen, bijvoorbeeld als je met familie, vrienden of collega’s naar het dorp komt? Waar je ook voor kiest, wij kennen de activiteiten en uitjes waarmee het ontzettend leuk wordt.

Leuke uitjes in Volendam

Zoek je naar leuke uitjes in Volendam die je gewoon online kunt boeken? We maken het je graag makkelijk. En we beantwoorden natuurlijk al je vragen, als je ergens meer over wilt weten. Dus stel ons je vragen of boek meteen online. Dan zorgen wij er met de uitjes en activiteiten voor dat je in het vissersdorp een geweldige tijd zal beleven.

Groepsuitjes in Volendam

Ben je van plan om met een groep naar Volendam te komen? Dan hebben wij diverse leuke uitjes hiervoor. Bezoek dus snel één van onderstaande pagina’s

Volg ons op Social media voor de leuke uitjes in Volendam

Wil je op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Volendam? Volg ons op Facebook en Instagram.

 

Veelgestelde vragen

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

 

In het centrum van Volendam zijn de meeste winkels open op zondag. Hierdoor kan je elke week lekker komen winkelen op een lekker visje eten aan de gezellige dijk.

De Volendam-Marken Express boot vaart ook elke zondag. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om de boot naar Marken te pakken.

In de zomer zijn de winkels meestal open van 10.00 uur tot 18.00 of 19.00 uur. In de winter zijn ze vaak wat eerder dicht.

De leukste uitstapjes in Volendam boek je gewoon online. Of neem contact met ons op en stel je vragen. Wij helpen je op weg met ideeën of stellen een arrangement voor je samen.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar