Zoek je een personeelsfeest of personeelsuitje in Volendam?

Zoek je leuke tips voor jullie personeelsuitje in Volendam? Wij geven je graag 6 tips voor een ultiem dagje uit met al je collega's. Heb je liever andere wensen? Laat het weten en we maken een passend voorstel. Niks is ons te gek! Lees snel verder voor meer informatie.

lees meer

Personeelsuitjes in Volendam, de keuze is reuze!

Verras jouw collega’s met een personeelsuitje in Volendam. Er valt immers genoeg te doen in dit schitterende dorp wat bekend staat om de vele zangers.

Personeelsfeest Volendam: 6 tips voor jullie personeelsuitje

Benieuwd wat de leukste personeelsuitjes zijn in Volendam? Tal van unieke en originele personeelsfeestjes om te ervaren in Volendam. Wij geven je graag de beste ideeën voor een personeelsuitje Volendam.

  • Een tour op de E-chopper door de omgeving van Volendam
  • Op de foto in klederdracht
  • Een workshop Volendams leren praten
  • Varen op het Markermeer
  • Bezoek aan een bierbrouwerij in Volendam of Monnickendam
  • Kies voor een dagprogramma inclusief een overheerlijke bbq arrangement

1. Een tour op de E-chopper door de omgeving van Volendam

Voor zowel kleine als hele grote personeelsuitjes te boeken, “een tour op de E-chopper in Volendam”. Je kent ze vast wel, die leuke elektrische scootertjes met de brede banden. Menig vakantiepark verhuurt ze en ook in Volendam kun je ze boeken. Met een snelheid van 25km per uur zoef je over het wegdek. Rent & Event heeft meer dan 120 van deze choppers in bezit. Ideaal voor een heerlijk personeelsfeest in de buitenlucht.

2. Op de foto in klederdracht

Onmiskenbaar voor het vissersdorp en daarom natuurlijk Volendam. Je bent er niet geweest als je dat niet kunt bewijzen met een foto in het traditionele kostuum. Het is het perfecte aandenken voor jullie personeelsfeest. Hijs je in een zwarte rok met gekleurd schort, geborduurde kraag en het typische bekende mutsje. Ervaar het echte Volendamse met deze foto in klederdracht.

3. Een workshop Volendams leren praten

Zoek je een uniek personeelsfeestje in Volendam? Boek dan snel een workshop Volendams leren praten. Woorden als bedakke, Oe moe jij je eij of flippen zeggen je vast niks. Maar tijdens de workshop “Volendams leren praten” leer jij de taal van de Volendammers te ontdekken. Liever een andere workshop of Quiz? Geef je wensen aan en wij helpen je graag verder.

4. Varen op het Markermeer

Volendam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met je collega’s varen op het Markermeer is dan geen gekke optie tijdens het uitje met het bedrijf. Je kunt de Marken Express boot pakken naar Marken, of wat unieks. Zo kunnen wij helpen met het huren van een sloep. Voor de grotere bedrijven helpen wij graag met het verzorgen van een partijschip of zeilboot om lekker op te varen.

5. Bezoek een bierbrouwerij in Volendam of Monnickendam

Zin om gewoon even lekker te borrelen tijdens jullie personeelsuitje in Volendam? Boek een rondleiding bij de bierbrouwerij in Volendam. Hier leer je alles over de hop en gerst die erin bier gaat en leggen ze je graag uit welke soorten bier ze allemaal maken. Dit arrangement is uit te breiden met een proeverij op de dijk van Volendam. Ga je liever naar Monnickendam? ook hier werken wij samen met een bierbrouwerij. Wij maken graag een leuk pakket voor jullie.

6. Kies voor een dagprogramma inclusief een overheerlijke bbq arrangement

Heb je trek gekregen van wat je allemaal hebt gedaan in Volendam? Wij maken graag een dagvullend programma voor jullie inclusief een overheerlijke bbq arrangement. Op een heerlijk terras genieten van de geur van gebakken vlees op de hete kolen. Dit terwijl jullie een koud biertje of wijntje in jullie handen hebben. Geef jullie wensen door en we maken er een leuk feestje van.

personeelsfeest Volendam

Boek een leuke activiteit tijdens jullie personeelsfeest in Volendam

Praktisch: hoe kom en verblijf je er?

Volendam ligt op maar een half uurtje rijden vanaf Amsterdam en is ook goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Eenmaal aangekomen parkeer je bijvoorbeeld bij het Marinapark, waar je niet hoeft te betalen. Het is maar 10 minuten lopen naar de haven.

En zoek je een verblijf, bijvoorbeeld om er de zaterdag én de zondag te ontdekken wat er allemaal te doen is? Er zijn tal van leuke hotels en B&B locaties. Met vele hiervan werken wij samen en hebben we scherpe prijzen.

Kom je met de auto naar Volendam? Bekijk hier waar je het beste je auto kunt parkeren.

Personeelsfeest in Volendam: boek nu je uitje!

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Volendam en wil je bijvoorbeeld een bedrijfsuitjevrijgezellenfeest of familie-uitje organiseren? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, kunnen het voor je boeken of stellen zelfs het volledige programma samen. Vraag ons naar de mogelijkheden, dan vertellen we je meer over alle uitjes voor jou en je personeel in Volendam, over wat er te doen is en hoe je de verschillende activiteiten met elkaar kunt combineren.

Bekijk ook eens onze andere pagina’s over Volendam: