Stroopwafel demonstratie in een oud bakkerswinkeltje

Stroopwafel demonstratie in een oud bakkerswinkeltje

 

De leukste stroopwafel demonstratie in een oud bakkerswinkeltje

Wil jij een stroopwafel demonstratie in een oud bakkerswinkeltje meemaken? Kom dan naar Woltje’s Backerij in Volendam. In deze authentieke stroopwafel bakkerij vind je de leukste demonstratie van het land, een must see voor iedereen die een bezoek brengt aan Volendam. Tijdens deze demonstratie leer je uiteraard hoe Woltje haar stroopwafels bakt. Bovendien krijg je een inzicht in de vele verschillende soorten wafels die hier worden gemaakt. In de ernaast gelegen winkel kun je stroopwafels kopen die nergens anders te krijgen zijn. In het aangrenzende museum ga je helemaal terug naar de sfeer van hoe Volendammers vroeger woonden. Ben je al enthousiast? Kom dan snel een kijkje nemen. Je vindt Woltje’s Backerij aan de haven, midden op de dijk, waar je vele andere leuke attracties vindt.

De stroopwafels van Woltje’s Backerij

Tijdens deze leuke demonstratie in een oud bakkerswinkeltje leer je waarom Woltje’s Backerij zo bekend is. Hier worden stroopwafels gebakken volgens een aloud recept, dat al sinds 1853 gebruikt wordt. Het verhaal van Woltje, deze bijzondere Volendamse vrouw, is bijzonder. Toen zij kennis maakte met de Hollandse stroopwafel had ze al snel door dat zij het beter kon. Daarmee bedacht ze een Volendamse stroopwafel, die echt anders smaakt dan de Hollandse stroopwafels. Je vindt in deze bakkerij dan ook wafels met verschillende heerlijke smaken. Met chocolade bijvoorbeeld, of grote stukken karamel. In deze leuke bakkerij vind je ook honingwafels, speculaaswafels en de lekkerste chocoladewafels. Een goede reden dus om deze leuke stroopwafel demonstratie bij te wonen!

Meer over de stroopwafel demonstratie bij Woltje’s Backerij

Stroopwafels zijn natuurlijk een echte Nederlandse lekkernij, maar bij Woltje’s vind je meer dan de standaard stroopwafel. Wil je graag weten hoe ze haar stroopwafels maakt, breng dan een bezoek aan deze leuke demonstratie. Hier leer je hoe de wafels worden gemaakt en kun je ze natuurlijk proeven. In deze leuke bakkerij kun je niet alleen overheerlijke stroopwafels vinden, maar ook heel veel andere lekkernijen. Ijs bijvoorbeeld, maar ook speculaas en chocolade. Ga je naar de eerste verdieping, dan vind je zelfs een echte Droste Chocolade experience. Er is ook een museum in Woltje’s Backerij. Daar vind je een leuk woonhuis met een slaapkamer en een keuken, helemaal nagebouwd volgens de leefgewoonten van het oude Volendam. Echt een bezoekje waard dus!

Bezoek deze demonstratie in een oud bakkerswinkeltje (max. 20 personen), proef een vers gebakken stroopwafel en ontvang 10% op alle aankopen en € 2,50 korting op je gepersonaliseerde stroopwafel blikje.