Cheese Factory Volendam

Volendam, 10+ 1-10 personen
155 beoordelingen

Cheese Factory Volendam

155 beoordelingen
vanaf €0
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Bezoek de Cheese Factory Volendam

De Cheese Factory Volendam, niet te verwarren met de kaasboerderij in Katwoude, is een ware attractie in Volendam. In deze kaaswinkel die direct aan de haven ligt vind je kaas, kaas en nog eens kaas. Hier leer je meer over het gouden goed waar Nederland zo beroemd om is. Tijdens een leerzame ontdekkingsreis krijg je als bezoeker uitleg over het productieproces van kaas en de geschiedenis van kaas maken. Natuurlijk kun je hier veel verschillende soorten kaas kopen, in leuke Volendamse verpakkingen. Deze leuke winkel wordt vaak druk bezocht, soms met grote groepen tegelijk, dus kies je moment uit en zorg er voor dat je de leuke demonstratie bijwoont.

Demonstraties kaas maken

In de leuke Cheese Factory in Volendam kun je niet alleen kaas kopen, er wordt tevens de mogelijkheid geboden een demonstratie bij te wonen in diverse talen. Je kunt de demonstratie als individuele bezoeker bijwonen, maar ook groepen zijn er welkom. Deze rondleiding vindt beneden plaats, onder de winkel. Je kunt er zien hoe er kaas gemaakt wordt en natuurlijk mag je ook diverse kazen proberen. Tijdens de rondleiding krijg je een uitleg over hoe kaas vroeger werd gemaakt en hoe dat tegenwoordig gaat. Bezoek het leuke kaasmuseum ernaast en je bent direct een leuke ervaring rijker.

Kom naar de winkel van de Cheese Factory

Ben je op bezoek in de Cheese Factory, dan is het waarschijnlijk knap lastig niets mee te nemen naar huis. In deze geweldige winkel vind je niet alleen heerlijke kazen, maar ook de leukste souvenirs of gebruiksvoorwerpen voor het eten van deze kaas. Je kunt er zelfs setjes kopen om je eigen kaas te maken. Heb je alles gezien? In Volendam valt natuurlijk nog veel meer leuks te beleven dan alleen de Cheese Factory. Bezoek de prachtige haven of neem de Marken Express voor een leuke boottocht naar Marken. Breng een bezoek aan het Volendams museum, ga naar de Smit Bokkum palingrokerij of het palingsound museum. Hier valt zo veel te beleven!

Ontdek ook onze andere pagina’s met leuke uitjes

Er valt genoeg te beleven in de regio Volendam. Bekijk onze fietsverhuur Volendam pagina, Dagje Volendam en activiteiten Volendam voor de leukste uitjes voor stelletjes. Ook zijn er genoeg groepsuitjes te beleven. Denk aan bedrijfsuitjes in Volendam, vriendinnenuitjes Volendam en vriendenuitje Volendam. Ook is er genoeg te doen voor kinderen en families.

 

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.